сите категории

Брз тест за бременост (HCG).


Испраќам барање
Опис

The hCG Pregnancy Test Midstream is a rapid one step assay designed for qualitative detection of human chorionic gonadotropin (hCG) in urine for early detection of pregnancy.For in vitro diagnostic use only.

ПринципотХроматографска имуноанализа
ФорматСтрип, касета, среден тек
ПримерокУрина/серум;Урина
СертификатCE / FDA
Време на читање3-5 минути
Спакувам1T/25T/40T/50T/100T
Температура на чување4-30°C
Рок на траење2 Години
точност> 99.9%
чувствителност10 mIU/mL, 25 mIU/mL


Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории