сите категории

Брз тест за антиген за COVID-19 (тампон) - за само-тестирање


Испраќам барање
Опис

Антигенот COVID-19 Комплет за брз тест (Swab) is a disposable комплет за тестирање for detecting the novel coronavirus SARS-CoV-2 that causes COVID-19.

ПринципотФлуоресцентна имунохроматографија
Примерокбрис од нос
ФорматКасета
СертификатCE
Време на читање10минути
Спакувам1T/box,5T/box,10T/box,20T/box,25T/box
Температура на чување4-30 ° C
Рок на траење24 месецs


Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории