сите категории

Брз тест на фекална окултна крв (FOB).


Испраќам барање
Опис

ФОБ Брз тест (Фецес) е тест само за една употреба за квалитативно откривање на ниски нивоа на фекална окултна крв. Скриената крв во изметот може да биде симптом на многу нарушувања.

ПринципотХроматографска имуноанализа
Форматлента, касета
ПримерокИзмет
СертификатCE
Време на читање5 минути
Спакувам25 Т/кутија
Температура на чување4-30
Рок на траење2 Години
чувствителност0.976
Специфичност0.987
точност0.983


Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории