сите категории

профил на компанијата

Дома> За нас > профил на компанијата

За нас

Safecare Biotech(Hangzhou) Co., Ltd., со седиште во Хангжу Future-Tech City е иновативен и водечки производител на POCT брзи тестови и анализатори повеќе од 10 години. Нашата компанија е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба и сервис на POCT брзи дијагностички реагенси, вклучувајќи откривање на заразни болести, дрога за злоупотреба, алкохол, женско здравје, тестови за срцеви маркери и тестови за туморски маркери, меѓу кои заразни болести и лекови за злоупотреба откривање се двете основни производни серии на нашата компанија.

Нашата продажна мрежа е проширена во повеќе од 100 земји и региони. Добивме сертификати CE и FDA за повеќе од 100 производи и регистрирани во многу земји. Посветени сме да обезбедиме професионална услуга и сеопфатна, најсовремена понуда на производи.

14

Зошто го основавме SAFECARE?

Алекс Киу, основачот на Safecare Biotech, е љубезна личност полна со љубов. Тој порано беше волонтер во болница и им помагаше на пациентите таму и откри дека има толку многу луѓе кои ризикуваат по нивното здравје. Немајќи свест за редовна дијагноза на нивното здравје, тие го загубија најдобриот период на лекување за нивните болести. Алекс почна да размислува како може да им помогне на овие луѓе и да им даде до знаење за брзите тестови кои се лесни за употреба и за скапите медицински уреди кои можат да ги користат дури и дома.

Во меѓувреме, на болните им е потребна поголема грижа и Алекс сака сите да бидат здрави и здрави и да живеат подобар и среќен живот далеку од болести и лекови. Така доаѓа и името на нашата компанија SAFECARE.

Сега сите во Safecare се трудат да иновираат нови производи и да му ја пружат нашата љубов и грижа на светот.

култура

Жешки категории