сите категории

Брз тест D-Dimer


Испраќам барање
Опис

The D-dimer Брз тест is a one-use-only test that utilizes a combination of anti-D-dimer antibody coated particles and capture reagents to qualitatively detect D-dimer in whole blood or plasma as an aid in the diagnosis of Disseminated Intravascular Coagulopathy (DIC), deep venous thrombosis (DVT) and pulmonary embolism (PE).

ПринципотХроматографска имуноанализа
ФорматКасета
ПримерокWB/S/P
СертификатCE
Време на читање10 минути
Спакувам25Т/кутија;40Т/кутија;
Температура на чување4-30
Рок на траење2 Години


Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории