сите категории

Брз тест за срцев тропонин I (cTnI).


Испраќам барање
Опис

The Cardiac Troponin I Брз тест is a rapid chromatographic immunoassay for the qualitative detection of human cardiac Troponin I in whole blood, serum or plasma as an aid in the diagnosis of myocardial infarction (MI).

ПринципотХроматографска имуноанализа
ФорматКасета
ПримерокWB/S/P
СертификатCE
Време на читање15 минути
Спакувам25T/Box;40T/Box;
Температура на чување4-30
Рок на траење2 Години


Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории